Spesielle Interesser

Spesial Reiser i Peru

Vi tilbyr pakker med Spesial Reiser i Peru med fokus på de spesielle interesser du måtte ha. Din spesielle tur i Peru kan fokusere på fugletitting, klatring i fjellet, interessante kirker og museer, vi tilbyr Dakar Rall , en av våre Spesial Reiser i Peru nedenfor, eller designet etter hva som interesserer dere og er deres ønsker på deres spesiell tur i Peru.
Hvis de nedenfor presentert pakker med spesial reiser i Peru ikke oppfyller dine behov, kan du bruke dem som utgangspunkt for å tilpasse reisen til Peru med oss. Vi velger sammen dine destinasjoner, aktiviteter, attraksjoner, eventyr og reisens lengde.

Peru Jul og Nyttår

Dette er den ideelle jul og nyttårs reisen til Peru. Forestill deg å feire julaften på Machu Picchu, et av verdens syv underverker, og nyttårsaften i Lima med ett fantastisk fyrverkeri. Du vil også besøke Arequipa, Colca Canyon og Titicacasjøen. Sørg for å bestille din reise til Peru på forhånd for hotellene vil lett bli fullbooket over jul og nyttår.


Peru Familieeventyr

Peru Familieeventyr, 14 dage, er en perfekt måte for en familie å oppleve Peru og samtidig ha det gøy og spennende sammen. Reisen i Peru inkluderer de største attraksjonene i Peru og også massevis av eventyr, kajakkpadling på Titicacasjøen, rafting i Den Hellige Dalen og 2 dagers Inkastien til Machu Picchu. Alle turene er privat, bare for familien.


Bryllupsreise i Peru

Denne reisen til Peru er 15 dager og ett romantisk minne for livet og en rik måte å feire bryllupsreise på. Du vil bo på 5-stjerners hotell og oppleve eventyr, romantikk, kultur, strender, fine restauranter og mer.
Det vil være en bryllupsreise i Peru som du aldri vil glemme .


Peru Gourmet

Peru Gourmet reisen er 14 dager lang, bortsett fra at det inkluderer de store høydepunktene i Peru: Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasjøen, Cusco, Den Hellige Dalen og Machu Picchu, er det også en "all - inclusive" tur hvor alle måltider inngår i noen av Perus beste restauranter. Reisen i Peru inkluderer de flotte hotellene Las Casitas del Colca, Sol y Luna og Inkaterra Machu Picchu Pueblo. Du vil delta i to matlagingskurs og en demonstrasjon av peruansk matlaging.