Perus Høydepunkter

Perus Høydepunkter - Reiser i Peru

Under rubrikken Perus Høydepunkter tilbyr vi reiser til Peru som Inkluderer landets største serverdigheter og alle de plassene som er ett "Must" å oppleve under deres reise i Peru. Turene varierer i lengde fra 7 dager, for den som har begrenset tidsrom, til 17 dager for den som vil rekke å oppleve de beste som Peru har å tilby. Det de fleste reisende betrakter som "høydepunkter"; Lima, Arequipa, Colca Canyon, Puno/Titikakasjøen, Cusco, Den Hellige dalen og Machu Picchu. Disse fantastiske plassenes popularitet gjør at man ofte glemmer bort mangfoldet av likeverdige, men mindre besøkte reisemål, som finnes å besøke. *Mange av våre gjester velger til og med ett besøk i Amazonas jungel med sitt fantastiske dyre- og naturliv.

Hvis dere ønsker å velge andre reisemål for deres reise i Peru, eller om de nedenfor presenterte pakkereisene ikke tilsvarer deres ønsker, så bruk dem som utgangspunkt for å skreddersy en reise til Peru med oss. Vi velger sammen deres reisemål, serverdigheter, eventyr og reisens lengde i Peru. Alle våre "ferdige" reiser i Peru er det mulig å forandre på og tilpasse etter deres egne ønsker, og det koster ikke mer å gjøre deres reise til Peru "deres egen".

 

 

Peru i en uke

" Peru i en uke " inkluderer besøk og aktiviteter i Lima , Cusco , Sacred Valley og Machu Picchu med overnatting selv i Aguas Calientes for å bruke en ekstra dag på Machu Picchu .


Peru Høydepunkter

Peru Høydepunkter er 11 dager lang, og inneholder de viktigste severdighetene i Peru , Lima , Arequipa , Colca Canyon , Lake Titicaca , Cusco , Sacred Valley og Machu Picchu .


Magiske Peru

Magiske Peru er en 14 -dagers tur i Peru som besøker alle de viktigste serverdighetene i landet , samt fottur på Inca Trail: Lima , Arequipa , Colca Canyon , Titicacasjøen , Cusco , Sacred Valley og Inca Trail til MachuPicchu .


Peru - Den Store Oppdagelsesreisen

Peru - Den Store Oppdagelsesreisen tar dere til de fleste serverdigheter i den sørlige delen av landet; Lima, Ballesasøyene, Nazcalinjene, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasjøen, Cusco, Inkas Hellige Dal, Machu Picchu og Amazonas jungel. Legg gjerne til noen ekstra dager.


Magiske Peru med Mancora Beach

Magiske Peru med Mancora Beach er en 15 dager lang reise i Peru hvor dere foruten å se og oppleve de største severdighetene i landet til og med får nyte sol og bading nære ekvator. Dere besøker; Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasjøen, Cusco, Inkas hellige dal, Machu Picchu og avslutter med 4 dager på Mancora Beach.


Machu Picchu og Amazonas

En Kort reise på 9 dager / 8 netter, hvor dere besøker Perus mest kjente serverdigheter i landets tre forskjellige klimaområder; Ørken, Andes og Jungelen. Dere besøker Lima, Cusco, Den Hellige Dalen, Machu Picchu og Puerto Maldonado i Amazonas jungel.