Luksus reiser til Peru

Luksus reiser til Peru

Våre luksuriøse reiser til Peru er designet for å gi deg det beste Peru har å tilby av komfort og service, med de beste 5-stjerners hotell, luksuriøse Hiram Bingham toget til Machu Picchu og Andes Explorer tog mellom Cusco og Puno. Alle reiser i luksusreiser i Peru er i private regi, god service på 5-stjerners hotell og aktiviteter under våre luseriøse reiser i Peru med minner for livet. Hvis de nedenfor presenterte luksus reiser til Peru ikke oppfyller dine behov, kan du bruke dem som utgangspunkt for å tilpasse din luksus reise til Peru sammen med oss. Vi velger sammen dine destinasjoner, attraksjoner, opplevelser og reisens lengde.

Klassiske Peru Deluxe

La din drøm bli virkelighet og nyte en luksuriøs Reise i Peru med den beste service og komfort! 5-stjerners hotell, privat transport og utflukter med personlig service. En reise som er noe helt spesielt med deg som gjest i sentrum.


Peru Eventyr Deluxe

En perfekt kombinasjon av eventyr og luksus i Peru. En tur med den beste komfort og personlig service i 5-stjerners hotell, opplevelsesturer og andre aktiviteter. Nyt en luksuriøs massasje etter en opplevelsesrik dag!


Peru Høydepunkter Deluxe

Få uforglemmelige minner for livet i en fantastisk luksus reise i Peru med den ytterste komfort! 5-stjerners hotell, turer og transport med personlig service og avslappende aktiviteter i et luksuriøst miljø. Skjem deg bort med det beste Peru har å tilby!