Golfreiser til Peru

Golfreiser til Peru

Vår idé er å forene golf på eksklusive, golfbaner i kolonistil med opplevelser av noen av verdens fremste kulturskatter i en og samme reise, "mitad - mita", halvparten hver, som de sier i Peru. For å gjøre våre golfreiser mer interessante og tilby mer varierende forhold, tilbyr vi til og med golf i Brasil på samme reise. Noen dager i spennende Rio De Janeiro og sol, bad og golf på Brasils Atlanterhavskyst er et valg som mange av våre gjester gjør, eller avslutter med noen dager i solen ved Perus Stillehavskyst. Opplev blandingen av en ny golf opplevelse med Perus urgamle kultur, opplevelser som garantert vil gi minner for livet. Hvis noen av de presenterte golfreisene ikke skulle helt passe deres ønsker, så la oss få gjøre de vi mener vi er best på, å skreddersy en reise med en blanding av golf, peruansk kultur, historie og spennende mat opplevelser.

Peru - Golf og Oppdagelsesreise

Gjør deres reise i Peru alternerende gjennom å spill runder på fantastiske golfbaner i eksotiske koloniale miljøer med det å se og oppdage Perus største serverdigheter, Cusco , Inkas Hellig Dal, Machu Picchu og mer.


Peru - Golf og Den Store Oppdagelsesreisen

En reise til Peru med en blanding av golf og spennende opplevelser på en omvisning i landet hvor dere kan nyte Arequipa, Colca Canyon, Titicacasjøen, Cusco, Den Hellige Dalen og Machu Picchu.


Eventyr og Golf i Peru og Brasil

Spille golf på noen av Perus og Brasils beste golfbaner mens dere er mellom golfdagene opplever historie, kultur og fantastisk naturopplevelser i Peru og sight-seeing, bad, sol og strender i Brasil.