Peru reiser

Reiser til Peru

Her finner du komplette pakker i Peru og nabolandene i Sør-Amerika som vi tilbyr. Destinasjonene av turene er valgt basert på de ønskene til de fleste steder i Peru som man ønsker å besøke, men selvfølgelig tilbyr vi og skreddersydde turer til andre destinasjoner, hvorav en stor del er presentert under "Destination". Vi har delt turer i forskjellige kategorier som du kan lett finne den type Peru tur som passer dine interesser og preferanser.

 

 

Luksusreiser i Peru

Ønsker dere å oppleve Peru med best mulig service og komfort. Luksus hoteller med beste service, mat opplevelser i restaurantene og aktiviteter på fritiden. Se våre luksusreiser til Peru og bestill en unik reiseopplevelse.

Klassiske Peru Deluxe
Peru Eventyr Deluxe
Perus Høydepunkter Deluxe


Eventyrsreiser i Peru

Eventyr og spenning, ett par av landets "varemerker". Vandringer, rafting, sykling, kajakk padling, overnatting hos urbefolkningen på en øy i Titicacasjøen med deres skikker og bruk og mye mer. Opplev noen av våre eventyrsreiser i Peru.

Perus Klassiske Eventyr
Perus Ultimate Eventyrsreise


Kombinerte land

Kombiner din reise til Peru ytterligere ett land i Sør Amerika; Brasil og storbyen Rio med Kristus statuen, sukkertoppen og et sprudlende nattliv og koselige kystbyer med fantastiske badestrender, Ecuador med Galapagosøyene, Bolivia med sin unike kultur og natur.

Peru & Bolivia
Peru & Brasil
Peru & Galapagos Cruise
Peru & Galapagos 2


Spesielle interesser

Vi tilbyr ferdige spesielle reiser eller temareiser i Peru, men skreddersyr også reiser i Peru ut ifra deres spesifikke ønsker. Naturreiser med Perus fantastiske dyre- og fugleliv, mountainbike i Andesfjellene for sykkel entusiaster, Dakar-rallyet eller hvilke særskilte interesser dere enn måtte ha. 


Peru Jul og Nytt år
Peru Familie eventyr
Peru Gourmet
Bryllupsreise i Peru


Vandring i Peru

Peru er vanringenes forjettede land og det finnes flere fantastiske vandringer enn Inkastien å oppdage i Peru, verdens mest kjente vandringssti.

Klassiske Inkastien
Den Konglige Inkastien
Choquequirao og Machu Picchu
Choquequirao
Huchuy Qosqo
Lares vandringen
Salkantay vandringen


Golfreiser i Peru

Spille golf i Peru -  en uslåelig opplevelse i koloniale miljø, i kombinasjon med kultur, naturopplevelser, eventyr og eksotiske matretter.

Peru - Golf og Oppdagelsesreise
Peru - Golf og Den Store Oppdagelsesreisen
Eventyr og Golf i Peru og Brasil


Skreddersydde reiser

Vår spesialitet, skreddersydde reiser til Peru etter deres egne ønsker og interesser. Fortell oss hva dere vil gjøre, se og oppleve, så setter vi i fellesskap sammen deres "egen" reise.

Skreddersy din reise