Golf i Peru

GOLF I PERU – EN EKSKLUSIV OPPLEVELSE

Peru er nok ikke i første omgang kjent for golf, selv om de har en verdensmester i sporten, svensk beslektede Jenny Lidbäck, som vant amatør-VM i 1985, men mer for sine historiske og kulturelle verdensskatter, eventyr i de skjønne Andesfjellene, Amazonas jungel og Stillehavets strender. Vår ide er å kombinere golf med erfaringer fra noen av verdens kulturskatter i en og samme tur, "Mitad-Mitad" halvdelen av hvert, som de sier i Peru. Hvis dere deretter ønsker å avslutte reisen med avslapping, soling og bading sammen med golf, kan du oppleve dette på Stillehavskysten i Peru eller i Brasil i nærheten av Rio de Janiero.

I Peru er det ikke mulig å spille som gjestespiller slik som vi er vant til, det kreves invitasjon og spesiell tillatelse. Disse formalitetene ordner vi og vi ser til at vertene gir dere en virkelig eksklusiv golf opplevelse. Her er det ingen trengsel eller problemer med å få starttid og dere spiller i deres eget tempo.

I hele landet finnes det 13 golfbaner, de fleste av dem er i hovedstaden, Lima. De fleste stammer fra kolonitiden i Peru og er for det meste "Country Clubs" hvor dere kan også nyte andre idretter som tennis eller nyte av rekreasjons områdene med svømmebasseng, restauranter, massasje og mer.

opplev en blanding av nye golf eventyr med Perus eldgamle kultur, opplevelser som garantert vil gi dere minner for livet.

La oss gjøre det vi gjør best, la oss skreddersy deres reise med en blanding av golf og peruansk kultur, historie og fantastisk mat.

Legg til et par ekstra dager i reiseprogrammet å ta del i en av verdens mest spennende golf eventyr. La Paz Golf Club i Bolivia er verdens høyest beliggende 18-hulls golfbane, 3342 meter over havet, bygget midt i den berømte "Månedalen". En enda høyere beliggende golfbane finnes i La Oroya Peru, 3750 meter over havet, men den har kun 9 hull. Her vil dere kunne slå de lengste drivene dere noensinne hat slått, og oppleve en ny dimensjon i spillet. President Richard Nixon har spilt på banen og ble overrasket over sine lange slag i den tynne luften. Golf Digest Magazine beskriver banen som en av de mest unike.

Sammen med dere skreddersyr vi en avstikker i golfprogrammet slik at dere kan ta del i en annerledes golfopplevelse.

Svenske Oldboys-landslaget i golf besøkte oss sammen med sine koner i mars-april 2011, for en uoffisiell landskamp i golf mot Peru, den første noensinne. " vår beste felles utenlands reise noensinne" var den spontane reaksjonen til hele reisen. Konkurransen ble arrangert av Tailor Made Peru i samarbeid med den Peruanske Oldboys delen av Perus golfforbund. 

Linker til golfklubber som vi tilbyr dere å spille på:

Lima Golf Club - www.limagolfclub.org.pe 

Countryside Club de Villa - www.countryclubvilla.org.pe 

Country Club La Planicie - www.clubplanicie.org 

Los Inkas Golf Club - www.losinkasgolfclub.com 

Granja Azul Country Club - www.granjaazulgolf.com